Pentusuunnitelmat

Arician F-Litter

Ensimmäinen sijoituskoirani Aava (Arician Lady Diamond) on tullut siihen ikään, että on aika suunnitella hänelle pentusia. Aavalle odotetaan alku keväästä juoksuja. Uros valintoja viekä hieman pohdiskelen tälle upealle tytölle. Tarkemmat tiedot julkaistaan tänne kun olen tehnyt päätökset.

Silmät terveet, Polvet 0/0

Arician G-Litter

Suunnitelmat elää ja muuttuvat kun olemme tekemisissä elävien olentojen kanssa. Pitkäaikainen suunnitelma on ollut astuttaa Foxi (Arician Lady Chanel) .

Foxi asuu tällä hetkellä sijoituskodissa ystävälläni. Käyn Foxin kanssa näyttelyissä ja sertejä olemme kovasti koittaneet metsästää. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen että sertin metsästys saa siirtyä sillä Foxi on ikänsä puolesta siinä iässä että tarvitsisi alkaa suunnitella pentuja. Niimpä olen miettinyt Foxille pentusia 2020.

Silmät terveet, polvet 0/0

Arician H-Litter

Arician Lady Chloe oli tarkoitus astuttaa hänen kolmansista juoksuistaan, mutta parhaat päivät osoivat jouluaattoon enkä hennonnut kenenkään jouluaattona lähteä astutus puuhiin, joten siirsin ne sitten vain kevääseen.

Dixie on omaa tietänsä kulkeva narttu ja osaa ottaa oman tilan hyvin haltuunsa. Erittäin soiva peli agilityssä. Dixie on hyvin tempperamenttinen typykkä ja vaikka olen hänelle etsinyt rauhallisen, kiltin uroksen en usko että pennuista silti tulee niitä kaikkein helpoimpia tapauksia. Siksi tämän pentueen kohdalla vaadin aikamoista seulaa ostaja ehdokkaista ja pyydän perehtymään koirakirjallisuuteen, koiran koulutukseen ja ennen kaikkea johdonmukaiseen koulutukseen.


Pentu toiveita aikaisintaan 2020

Silmät terveet, polvet 0/0

Päivitetty 25.11.2019