Pentusuunnitelmat

Arician F-Litter

Suunnitelmat elää ja muuttuvat kun olemme tekemisissä elävien olentojen kanssa. Pitkäaikainen suunnitelma oli astuttaa tänä keväänä Foxi (Arician Lady Chanel) hänen kevään juoksuista, mutta olen tullut kuitenkin siihen tulokseen, että jos koittaisin kerätä kuitenkin ne sertit. Hän on ainoa näyttelykoirani. Kasvattaja ystäväni teki minulle mielenkiintoisen tarjouksen käyttää hänen urostaan, joten niimpä päätin tarttua siihen kiinni ja vaihdoin narttua näin lennossa. Mexxin (Noble Suite´s Lady Arician) piti jäädä ajatuksissani jo "eläkkeelle" viime syksyisten pentujen jälkeen, mutta hänen uskomattoman hyvän kuntonsa vuoksi ajattelin että no jos nämä yhdet vielä. Hän on kuitenkin perhonen jonka sydän on kultaa ja niin esimerkillinen mamma pennuillensa.

Pentu toiveita aikaisintaan 2019


Mexx on käynyt uroksella pääsiäisenä. Pentujen odotetaan syntyvän juhannuksena


päivitetty 6.5.2019

Arician G-Litter

Arician Lady Chloe oli tarkoitus astuttaa hänen kolmansista juoksuistaan, mutta parhaat päivät osoivat jouluaattoon enkä hennonnut kenenkään jouluaattona lähteä astutus puuhiin, joten siirsin ne sitten vain kevääseen. Eli Dixie olisi tarkoitus astuttaa nyt sitten hänen neljänsistä juoksuista joiden odotan alkavan tässä loppukevään - kesän kynnyksellä. Dixie on omaa tietänsä kulkeva narttu ja osaa ottaa oman tilan hyvin haltuunsa. Erittäin soiva peli agilityssä. Dixie on hyvin tempperamenttinen typykkä ja vaikka olen hänelle etsinyt rauhallisen, kiltin uroksen en usko että pennuista silti tulee niitä kaikkein helpoimpia tapauksia. Siksi tämän pentueen kohdalla vaadin aikamoista seulaa ostaja ehdokkaista ja pyydän perehtymään koirakirjallisuuteen, koiran koulutukseen ja ennen kaikkea johdonmukaiseen koulutukseen.

Pentu toiveita aikaisintaan 2020


Päivitetty 6.5

Dixie on aloittanut juoksut 4.5.19 Näillä näkymin menemme ensiviikolla uroksen luokse


Päivitetty 21.5

Dixie oli sitten päättänyt aloittaa juoksut "värittöminä" ja näin ollen nämä juoksut menivät minulta ohi. Joten ei pentuja Dixielle tänäkesänä. Keskitymme loppuvuoden agilityyn. Palaan ensi keväänä ajatukseen jos ne yhdet pennut Dixielle.

Päivitetty 21.05.2019