D-Litter

Syntynyt 25.08.2017

3 Urosta + 2 Narttua

VANHEMMAT:

Emo: Noble Suite´s Lady Rebecca Rebecca jalostustietojärjestelmä

Isä: Golden Thing´s Great Diamond Luca jalostustietojärjestelmä

E: Noble Suite´s Lady Rebecca

E: Noble Suite´s Lady Rebecca

I: Golden Thing´s Great Diamond

I: Golden Thing´s Great Diamond

D-pentuja syntyi 5 kpl. 2 narttua ja 3 urosta. D-pennuilla ei ole muuta yhdistävää teemaa kuin aakkosellinen kirjain. Jalostuskoiraksi kaavailemani pentu, lady Diamond on perinyt suoraan isältään timanttisen nimen. Toisille olen koittanut löytää luonteenpiirteitä kuvaavia D-alkuisia nimiä. Niimpä heistä tuli Lady Diamond, Lady Diva, Dilemma, Disco ja Drama.

Arician Lady Diamond (N)

Tuttavallisemmin Aava. Aava lähti sijoitussopimuksella Jyväskylään. Hän vaihtoi Dixien kanssa kotia. Aavan piti alunperin jäädä minulle kotiin jalostuskoiraksi, mutta Dixien palauduttua minulle, Aava lähti vaihdossa. Aava on herkkä ja herttainen narttu.

Vasta syntynyt

8 viikkoa

10 viikkoa

Arician Lady Diva (N)

Lady Diva, kutsumanimeltään täplä, asuu Loimaalla. Hän meni korvaavaksi pennuksi kun Arician chopard casmir menehtyi 17 viikon ikäisenä synnynnäiseen palleatyrään.

9 viikkoa

Arician Dilemma (U)

Kotoisammin Dino. Dino asustelee Turussa perheen ainoana koirana. Hänen kennelnimensä Dilemma, tulee siitä hyvästä kun hän oli kaikkein pienin syntyessään ja minulla oli kova huoli ja päänvaiva että saa tarpeeksi ruokaa.

8 viikkoa

11 viikko

 

Arician Disco (U)

Disco alias Turo oli pentulaatikosta se minun lempi pentuni. Lähinnä ulkonäöllisistä syistä. Disco on myös koko porukan riehakkain kaveri. Aina housunlahkeissa kiinni. Hänen tempperamenttisen luonteensa vuoksi hänestä tulisi ihanteellinen agility koira. Toivon kaikkea hyvää ja jaksamista hänen perheelleen Turkuun.

1 viikko

8 viikkoa

10 viikkoa

Arician Drama (U)

Alias Yoda muutti Maskuun 5 henkiseen perheeseen. Yoda on kova äänisin ja suurin pentu joka rakastaa kaikkia! Niin lapsia kuin aikuisiakin. Uskon, että Yoda pääsi juuri oikeaan perheeseen, siellä hänellä on paljon leikki kavereita.

11 viikkoa