C-Litter

Syntynyt 02.03.2017

2 Urosta + 2 Narttua

VANHEMMAT:

Emo: Noble Suite´s Lady Arician Mexx Jalostustietojärjestelmä

Isä: Golden Thing´s Gold Collection Bart Jalostustietojärjestelmä

E: Noble Suite´s Lady Arician

I: Golden Thing´s Gold Collection

E: Noble Suite´s Lady Arician

I: Golden Thing´s Gold Collection

Arician C-Pentue on niin sanottu parfyymi-pentue. Koska emon kutsumanimi "Mexx" on juurikin se kuuluisa parfyymi-merkki niin hänen lapsensa ovat luonnollisesti parfyymejä.

Arician Lady Chanel

Kutsumanimeltään Foxi. Hän on rekisteröity valkoinen-mustaksi. Hän jää minulle kotiin tulevaksi jalostuskoiraksi jos tulevaisuuden suunnitelmat menevät hyvin.

Foxi on reipas, leikkisä, avoin, ihmisen seuraa kaipaava hyvän kokoinen pentu joka omaa muhkean pentuturkin.

Foxi 17 VK

Tyttö 6 viikkoa

Tyttö 3 viikkoa

Tyttö 5 viikkoa

Arician Calvin Klein

Kutsumanimeltään Pablo. Hän on rekisteröity Valkoinen-ruskea-mustaksi. Aikuisena hän saattaa olla enemmänkin valkoinen-ruskea. Soopeli olisi kai virallinen väritys, mutta Suomen papillon ja phaleneyhdisys ei tunnusta soopeli väritystä.

Pablo on pennuista rohkein ja uteliain. Hän on aina ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita.

Poika 6 viikkoa

Poika 3 viikkoa

Poika 5 viikkoa

Arician Chopard Casmir R.I.P

Kutsumanimeltään Topi. Hänet on rekisteröity valkoinen-ruskea-mustaksi. Todennäköisesti myös hänen värinsä aikuisena on lähempänä valkoinen-ruskeaa. Soopeli siis on tämäkin poika. Topi syntyi kaikkein pienimpänä ja huoli hänestä oli kova, selviääkö. Vain 120g pikku taistelija kuitenki söi hyvin ja kasvoi pian sisarukset kiinni. Nyt hänestä ei huomaa mitenkään, että on ollut porukan pienin. Topi rakastaa ihmisen läheiyyttä ja haluaa viettää ennemmin aikaa ihmisen sylissä kuin sisaruksien kanssa leikeissä. Topi ei ole laumakoira.

Poika 6 viikkoa

Poika 3 viikkoa

Poika 5 viikkoa

Arician Lady Chloe

Kutsumanimeltään Dixie. Hänet on rekisteröity valkoinen-mustaksi. Dixie on porukan äänekkäin ja riitaisin pentu. Kun pentulaatikossa alkaa rähinä, on aloittaja aina Dixie. Kutsuinkin häntä "räyhä hengeksi". Dixiella on kova luonne ja laittoi helposti 3 sisarustaan ojennukseen. Oli helppo tehdä Dixien kohdalla päätös, että hän ei jää meille laumaan asumaan. Joku järjestys ja rauha meilläkin pitää olla. Niimpä pikku Dixie muutti jyväskylän seudulle. Toivottavasti näemme hänet useassa kehässä.

Tyttö 6 viikkoa

Tyttö 3 viikkoa

Tyttö 5 viikkoa

01.05.2017